Rólunk

                                                  A Best Aquatic Kft.

 

Cégünk 2011-ben alakult azzal a céllal, hogy  a JBL német akvarisztikai világmárka importőre, forgalmazója legyen Magyarországon. A folyamatos fejlődés és jó partneri kapcsolatok kiépítése, azok maximális és széleskörű kiszolgálása, szükségessé tette, hogy kínálatunkat kibővítsük. Az akvarisztikai, terrarisztikai, tavi eledelek és felszerelések mellet,mára már a kisállat eledeleket, felszereléseket forgalmazó kereskedőket is ki tudjuk szolgálni.

2012 májusától a Vitapol lengyel  márka ,2014 májusától a Nobby német kisállat felszerelés és 2016 februárjától a hazánkban már jól ismert és közkedvelt Diversa lengyel akvárium szetteket és egyéb tartozékokat  forgalmazó márka importőrei is vagyunk.

Jelenleg több ezer terméket forgalmazunk több száz négyzetméteren, de csak nagy és kis kereskedelmi partnereket szolgálunk ki!

Célkitűzésünk: A BEST AQUATIC Kft. célja,hogy Magyarországon a hozzánk kapcsolódó márkák (JBL, Vitapol,Nobby,Diversa), a hozzájuk méltó helyre jutassuk,közismertségben, árú ellátásban és vevő kiszolgálásban egyaránt.

 Víziónk: Az által válunk Magyarországon piacvezetővé, a prémium kategóriás akvarisztikai és kisállat eledel márkák között, hogy kereskedők, kisállattartók, akvaristák ezreihez juttatjuk el a JBL,Vitapol,Nobby és Diversa márka minőséget, ami külföldön már több 10 éve közismert.

7630 Pécs, Edison u. 26.

Mobil:+ 36 20 9100-800

Telefon és  Fax:+ 36 72 212-965

E-mail:  info@bestaquatic.hu